DUS_1726.gif

Сајамска промоција монографије „Војна служба безбедности у Србији“

28. 10. 2013

 У оквиру програма овогодишњег 58. међународног сајма на штанду Медија центра „Одбрана“ одржана сајамска промоција монографије „Војна служба безбедности у Србији“, аутора Светка Ковача и Ирене Поповић, у издању те војно издавачке медијске куће.

Говорећи о значају тог дела, чије је прво издање већ распродато, начелница издавачке делатности Медија центра „Одбрана“ Драгана Марковић истакла је да је монографија жеља те агенције да се отвори широј јавности и открије неке од својих добро чуваних тајни.

Аутори директор ВБА Светко Ковач говорио је о идејама за настанак поменутог дела и његовој структури, а Ирена Поповић осветлила је неке од најзанимљивијих догађаја који су уврштени у монографију истичући намеру демистификације служби безбедности.

Рецензент књиге, стручни сарадник у Институту за савремену историју др Бојан Димитријевић, указао је на илустративност монографије, истичући да је прави куриозитет да актуелни директор агенције буде један од аутора.

Монографија „Војна служба безбедности у Србији“ један је од 400 наслова које читаоцима нуди Медија центар „Одбрана“ на овогодишњем 58. међународном сајму књига.

Погледајте слике са промоцијеOбјављено у секцији: Актуелности

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас