САОПШТЕЊЕ

15. 12. 2010

САОПШТЕЊЕ

 

Мајор Дражен (Младена) Пожар осумњичен је да је учествовао у догађају приликом кога су лишени живота двојица мушкараца, а двојица рањени, синоћ, 14. децембра 2010. године око поноћи, испред мотела ''Сремска ноћ'' у улици Пуковника Миленка Павловића у Батајници.

 

Према првим незваничним информацијама, до сукоба је дошло након свађе због неплаћеног рачуна и физичког напада на Дражена Пожара. Мајор Пожар, у чијем се породичном власништву налази мотел ''Сремска ноћ'', о свему је одмах обавестио полицију.

 

Припадници Министарства унутрашњих послова Републике Србије су по овлашћењу истражног судије извршили увиђај. Истрага је у току.

 

Ради потпуног информисања јавности, истичемо да мајор Дражен Пожар, никада није био припадник Војнобезбедносне агенције већ је радио у бившем Центру за усавршавање кадрова војне службе безбедности. Након расформирања Центра распоређен је и постављен, у јануару 2010. године, у 2. бригаду Копнене војске у Краљеву. Од тада се налази на боловању. Мајор Пожар је, такође, у мају ове године поднео и захтев за престанак професионалне војне службе.

 

Дражен Пожар рођен је 1. септембра 1971. године у Сарајеву, БиХ. На служби у Војсци Србије налази се од 29. јула 1995. године.

 

 Београд, 15. децембар 2010. године

 Oбјављено у секцији: Саопштења

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас